Kartanon Ratsastajat KARAT ry.

Kartanon Ratsastajat KARAT ry. on perustettu vuonna 2002, jäseniä on noin 120. Kartanon Ratsastajien tukikohta on Veikkolassa Eerikinkartanon tallilla. Tallilla toimii ratsastuskoulu erityisryhmille (kehitysvammaiset, autistit jne). Ratsastus on harrastusratsastusta ja tapahtuu enintään viiden oppilaan ryhmissä vaihtelevasti kentällä tai maastossa. Käytössämme on sekä poneja että hevosia, joista löytyy varmasti jokaiselle sopivan oloinen ja kokoinen hoidettavaksi ja ratsastettavaksi.

Ratsastustunnin hinta on 32€

 

Tapahtumia

KARTANON RATSASTAJIEN KEVÄTKAUSI 2018

Hevosten talviloma on jo liukasteltu läpi ja nyt jatketaan häntä pystyssä kohti kevättä. Kiitoksia jälleen kaikille avustajille ja tapahtumiin osallistuneille toimihenkilöille vuodesta 2017. Syyskauden suosituin hevonen oli Cassalona ja poneista paras oli Erik. Seurahuppari tai T-paita tulossa kevään aikana. Tervetuloa taas tallille viihtymään ja ratsastamaan kevyttä ravia kevättä kohti!

VAKITUISET RATSASTUNNIT alkoivat 8.1.  Huomioithan, että VAKUUTUKSEN ratsastukseen saat liittymällä seuran jäseneksi. Muista ratsastukseen säänmukainen pukeutuminen ja pakkasrajahan on -15°, kovassa sateessa emme myöskään ratsasta.

SU 11.2. LASKIAISRIEHA klo 12-15 Ohjelmassa rekiajelua, talutus- ja hiihtoratsastusta, ponipulkkailua ja esityksiä (ohjelma voi muuttua sään mukaan) makkaranpaistoa, hernekeittoa ja laskiaispullia. Tervetuloa! EI RATSASTUSTUNTEJA TÄNÄÄN

14.2. mennessä toimita ystävänpäiväkortti lempieläimellesi ja osallistut arvontaan, jossa voittoina on kaksi kärrymaastoa kahdelle

VK8 HIIHTOLOMAVIIKKO, EI TUNTEJA TÄLLÄ VIIKOLLA ARKIPÄIVINÄ

19.2-21.2 HIIHTOLOMALEIRI Ma-ke klo 10-15 Tiivistetty talvinen pläjäys perinteisestä kesäleiristä, tarkempi tiedote tallilta. Hinta 200€

TO 22.2.ja pe 23.2. IRTOTUNTEJA ESIM. MAASTOJA VARATTAVISSA. Hinnat alk.32€. Kellonajat sovittavissa.

LA 3.3.. HIIHTOESTEKILPAILUT klo 13.00 alkaen . Jos ja kun sitä lunta tulee, niin etupellolle rakennetaan temppurata, joka sitten pitäisi viilettää suksilla hevosen perässä. Paras kaatuminen palkitaan tyynyllä. Lopuksi yleisöllä on mahdollisuus näyttää "miten Jussi itse tuon hyppyrin selvittäisi" Mukana myös seka-elukka lähtö ja voita Eetu-lähtö, josta saa diplomin. EI RATSASTUSTUNTEJA TÄNÄÄN

30.3-2.4. PÄÄSIÄINEN, TALLI KIINNI

LA  21.4. TALKOOT Paikat kuntoon talven jäljiltä. Kokopäivätapahtuma, voit tulla koska vain ja olla koko päivän tai pienen hetken, kaikki apukädet ovat tarpeeseen ja ihan kaikille löytyy sopivaa tekemistä. Pestään paikkoja puhtaiksi ja haravoidaan talven jäljet pois, kaikenlaista korjaus- ja rakennusurakointia luvassa, omia työkaluja saa ottaa mukaan. Sapuskaa ja hyvää seuraa talkooroihun äärellä. Seuratoimintaa parhaimmillaan.

SU 6.5. KOULURATSASTUSKILPAILUT klo 12 alkaen laukkaluokalla eli kisatakit esiin ja ratkomaan seuramestaruuksia! Ilmoittautumiset Marittalle, lähtömaksu 15€. Toimihenkilöitä tarvitaan.....Huom. Talutusluokka ratsastetaan estekisojen yhteydessä.   EI TUNTEJA TÄNÄÄN

LA 19.5. LATOTANSSIT Perinteiset tanssit Navalan ladolla klo 17-20. Paikalla bändi ja DJ Ja laittakaas housut rässiin ja helmat heilumaan, tyylikkäin pari palkitaan. Älyttömän hyvä puffetti. TERVETULOA!

MA-PE 21.-25.5. VAUHTIA JA VAARATILANTEITA KURSSI klo 18-20.30 Supersuosittu oppilaiden vanhemmille ja sidosryhmille suunnattu hevosten käsittely- ja ja ratsastuskurssi, josta hurjia tilanteita ei tule puuttumaan. Sopii kaikille, ei vaadi hevoskokemusta. Ohjelmassa esim. suunnistusta, maastoilua ja mahtavia kokemuksia. Alaikäraja 25v. Hinta 250€                                                                                                EI RATSASTUSTUNTEJA KURSSIN AIKANA

SU 27.5. ESTERATSASTUSKILPAILUT klo 16.00 Seuramestaruudet. Estekorkeus 80cm aloittaa kilpailut. Luokkia on neljä: 80cm,  maapuomi,  kepparirata  ja tehtävärata. Lähtömaksu 15€ avoin seuran jäsenille. Ilmoittaudu etukäteen! Puffetti. TUNNIT NORMAALISTI

TO 31.5. VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JÄÄVÄT KESÄTAUOLLE

KESÄN LEIRIT OVAT PÄIVÄLEIREJÄ VK:T 23, 24, 30(Teholeiri) ja 31

IRTOTUNTEJA VOI VARATA SAMOILLE VIIKOILLE

KEVÄTTTÄ JA KESÄÄ KOHTI! 

                             

KARTANON RATSASTAJIEN SYYSKAUSI 2017

Syyskauden tiedote tulee nyt myöhässä, Latotanssit on tanssittu jo elokuussa hienossa säässä ja Harjun Special Olympics mestaruudet ratkottiin 23.-24.9. Mitaleja seuran ratsastajat saivat runsaasti, seitsemän kultaa, neljä hopeaa ja seitsemän pronssia ja hienoja sijoituksia!

30.9. PRIX DE ERIKSGÅRD KLO 16 Tallien välinen leikkimielinen joukkuekilpailu, hupsut lajit ja eriskummalliset säännöt. Mitäköhän tänä vuonna, tule kannustamaan oma talli voittoon. SÄÄVARAUS. TUNNIT NORMAALISTI

14.10. SUURI SOTARETKISEIKKAILU Pitkän tauon jälkeen, kokoamme joukot ja olemme liikekannalla klo 12-17. Ratsasta metsäsissiksi pukeutuneena vihollista väijyen. Luvassa hurjia ja hauskoja juonenkäänteitä. Lopuksi hernekeittoa puolijoukkueteltassa  ja komeat lopputulet. EI TUNTEJA TÄNÄÄN

28.10-2.11. HURJA HALLOWEEN TEEMANA RATSASTUSTUNNILLASI

LA 4.11. HUBERTUSRATSASTUS KLO 14.00.Perinteinen Ketunmetsästys ratsastetaan Eerikinkartanon pelloilla ja ja metsissä. Paikalle odotetaan n.30 ratsukkoa ja yhtä lehmää..Parhaiten pukeutunut ratsukko palkitaan illanvietossa kartanolla.Kettuna keventää karkuun naapuritallin Kekkonen! EI TUNTEJA LAUANTAINA 4.11 EIKÄ SUNNUNTAINA 5.11.

30.11. KARTANON RATSASTAJIEN SEINÄKALENTERIA VUODELLE 2018 voi tilata,hinta 20€

KE 13.12. LUCIA-KULKUE KLO 18.00 Mukaan lähdössä kaikki hevoset. Tunnelmallinen käyntivauhtinen kulkue taluttajineen, mukana joululaulut ja kynttilät. Hevosvaraukset 1.12. alkaen. Mukaan saa mielellään tulla paljon jalkamiehiä laulamaan.. pipareita ja glögiä tarjolla. Tarvitaan paljon avustajia.

SU 17.12. TALLIN JOULUJUHLA KLO 18-20 Tervetuloa juhlistamaan joulua kanssamme ja toivottamaan hyvää joulua lempihevoselle. Voit tuoda jouluisen kortin suosikkihevosesi oveen. Paikalla joulukuusi, puuroa, pipareita, glögiä ja tietenkin joulupukki (pukinkonttiin voi ottaa mukaan pienen paketin max 5€) Tämän vuoden näytelmänä nähdään lumoava Kaunotar ja Hirviö

MA 18.12. HEVOSTEN JOULULOMA ALKAA, VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT     SU 7.1.2018

REIPASTA SYKSYÄ KAIKILLE, MUISTA SÄÄNMUKAINEN VAATETUS TULLESSASI TALLIIN!

KARTANON RATSASTAJIA VOI SEURATA MYÖS FACEBOOKISSA!

 

 

 

 

KARTANON RATSASTAJAT KEVÄTKAUSI 2017

Kevät on pyörähtänyt käyntiin vaihtelevissa keliolosuhteissa. Tällä hetkellä todella viimaiset ja liukkaat olosuhteet koettelevat myös Veikkolaa. Jaska-tonttukin lähti lomalla Thaimaahan.

Muistathan pukeutua sään mukaisesti tullessasi ratsastamaan, lämpimät jalkineet ja kypärän alushuppu ja ainakin käyntivauhteihin toppahousut!

Hevoset ovat viettäneet ansaittua joululomaa, syyskauden suosituin hevonen oli Leevi ja poneista paras oli Erik.

Keväälle on tulossa mahtavia tapahtumia normaalituntien lisäksi.

Muistattehan, että järjestämme tilauksesta myös kaikenlaista oheisohjelmaa, synttäreitä, hääajelutuksia, eläinvierailuja, polttareita, firmojen, päiväkotien, koulujen ja eläkeläisten puuhapäiviä jne, toteutetaan ideasi.

Kauden 2017 T-paidan väri on vielä päättämättä, ideoita otetaan vastaan.

14.2. LA YSTÄVÄNPÄIIVÄ Tuo ystävänpäiväkortti lempieläimellesi vk6/vk7. Kortissa pitää lukea antajan nimi. ystävänpäivänä klo 16 arvotaan kaksi korttia, joiden tekijät pääsevät kokemaan vauhdin hurmaa shetlannin ponien kärry maastossa! Ajankohta sovitaan yhdessä.

20.-24.2. MA-SU HIIHTOLOMAVIIKKO, TUNNIT NORMAALISTI! Tunteja joudutaan ehkä yhdistelemään hiihtoloman vuoksi.

20.-22.2.MA-KE HIIHTOLOMAKURSSI klo 10-15 Tehokas kolmipäiväinen, ratsastusta tunti päivässä tasoryhmissä, halutessa maastossa, hoitohevonen,kotieläinten hoitoa ja ruokintaa, lisäksi kokeilemme hiihtoratsastusta ja muita talvisia lajeja. Omat eväät.        Hinta 180€.

23.-24.2.TO-PE HIIHTOLOMAMAASTOT Mahdollisuus eritasoisille maastoratsastuksille, myös talutukset, sopii perheenjäsenille jne.

26.2. SU LASKIAISRIEHA klo 12-14 Ohjelmassa ponipulkkailua, rekiajelua, makkaranpaistoa, talutusratsastusta ja hauskaa ohjelmaa tallin tapaan TERVEVETULOA!    EI RATSASTUSTUNTEJA TÄNÄÄN.

5.3. SU HIIHTORATSASTUSKILPAILUT klo 14.00 (lumitilanne??) Perinteinen hurjapäiden vauhtiskaba, jossa lumi pöllyää ja paras kaatuminen palkitaan. Tänä vuonna shetlanninponilähtö. TERVETULOA! Tunnit päättyvät klo 13.00.

22.4. LA TALKOOTAlkaen klo10 ja jatkuu iltanuotiolle saakka.(Mukaan saa ottaa omia työkaluja, esim. naulapyssy ja appiukko) Tule vaikka hetkeksi, hommat ei meinaan lopu ihan heti.. koe mutaisen maatilan lumo, rakenna jotain, mitä et olisi koskaan arvannut tai pese kana tai ikkuna tai ardenneri, keritsemme myös oman tilan sorkkaeläimiä. TALKOOPÄIVÄNÄ TUNNIT NORMAALISTI.

7.5.SU KOULURATSASTUSKILPAILUT Klo 12.00 alkaen laukkaluokilla. Lähtömaksu 15€ sis. letitetyn hevosen ja ruusukepalkinnot. Jaossa Seuramestaruudet! TERVETULOA!               EI TUNTEJA TÄNÄÄN

15.-19.5.MA-PE VV-KURSSI, EI TUNTEJA, Oppilaiden vanhemmille ja sidosryhmille suunnattu ratsastuksen ja hevosten peruskäsittelykurssi. Tämän jälkeen olet eri ihminen.. Seuraa ilmoitustaulua. Sopii kaikille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita..

20.5.LA LATOTANSSIT klo 17-20 Noniin, humpan juoni on sama kuin ennenkin, vitosella sisään ja mahtava Navalan lato haltuun. Elävää musiikkia ja dj, tuolileikki, erikoisen hyvää makkaraa ja ihana puffetti. TERVETULOA!!

21.5.SU ESTERATSASTUSKILPAILUT klo 16 Seuramestaruudet, tehtävärata isoille hevosille ja poneille, lähtömaksu 15€. Väliajalla Cokisratsastus! TUNNIT NORMAALISTI.

31.5. KANAT MUUTTAVAT ULOS!!!

KESÄN PÄIVÄLEIRIT KLO 10-16 HINTA 250€

LEIRI 1 5.-9.6. YLEISLEIRI

LEIRI 2 12.-16.6. YLEISLEIRI

LEIRI 3 31.7.-4.8. TEHOLEIRI

LEIRI 4 7.-11.8 YLEISLEIRI

TARKEMMAT TIEDOT LEIREISTÄ MARITALTA 0400444164

RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT 21.8.MA ALKAEN

TALLIN TAPAHTUMIA VOI SEURATA MYÖS KARTANON RATSASTAJAT FACEBOOK RYHMÄSSÄ, se on julkinen ryhmä eli KAIKILLE AVOIN, kannattaa vilkaista..

 

 

 

 

 

KARTANON RATSASTAJIEN SYYSKAUSI 2016

Kesä meni nopeasti. Ehdimme järjestää neljä ikimuistoista leiriä. Kiitokset kaikille avustajille ja mahtaville leiriläisille, kuvia leireistä löytyy seuran Facebook sivuilta. Sateinen kesä aiheutti harmaita hiuksia heinätöiden suhteen, lopulta heinät saatiin kuitenkin tehtyä. Tallilla on kaksi uutta tallikissaa, Pekka ja Alexandra, jotka totuttelevat hiirikissan hommiin. Kaktus-tamma on muuttanut kesän aikana Kiuruvedelle ja Lady Stall Sandbackeniin opetushevoseksi. Meille muutti 1-v. pikkuori Sirro kasvamaan tuntihevoseksi.

VUODEN 2016 SEURAPAITAA on vielä jäljellä hajakokoja, myös edellisten vuosien paitoja löytyy joitain kokoja, samoin huppareita. Uutta seuratakkia etsitään, käytössä olevaa ei enää valmisteta.

MA 17.8. VAKITUISET TUNNIT ALKOIVAT Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä, paitsi sairaustapaukset. Mikäli tunti peruuntuu, yritämme järjestää korvaavan tunnin samalta viikolta. Pukeudu ratsastukseen sään mukaan, tarvittaessa sadevarusteet, toppahousut, rukkaset ja varrelliset lämpimät talvikengät. Pakkasraja on -15, myöskään ukkosessa ja/tai kaatosateessa emme ratsasta. RATSASTUSTUNNIN HINTA 30€.

LA 3.9. LATOTANSSIT, tätä kirjoittaessa Latotanssit on tanssittu ja sateesta huolimatta vai siitä johtuen tunnelma Navalan ladossa oli mahtava. Kevään tansseja odotellaan...

1.-2.10. SPECIAL OLYMPICS MESTARUUSKILPAILUT Kartanon Ratsastajat järjestää kouluratsastuksen SO-mestaruudet Harjun Oppimiskeskuksessa Ravijoella. Kotitallilta kisoihin lähtee tietenkin iso joukko ratsastajiamme. TÄMÄN VIIKONLOPUN TUNNIT PERUUNTUVAT.

PE 16.10. MATCH SHOW klo 18-20 Harjoitusnäyttely. Avoin kaikille oman tallin hevosille ja oppilaille. Harjoitellaan hevosen rakenteen ja liikkeiden esittämistä tuomarille. Hevosen tai ponin saa letittää. Luokat: Superminihandler alle 4v. minihandler alle 8v. ja juniorhandler alle 18v. ja sitten kaikki loput innokkaat. Grillissä paistetaan makkaraa!

29.10.-3.11. HURJA HALLOWEEN RATSASTUSTUNNILLA TEEMANA

LA 5.11. HUBERTUSRATSASTUS klo 14. Perinteinen ketunmetsästys ratsastetaan Eerikinkartanon pelloilla ja metsissä. Paikalle odotetaan n. kolmeakymmentä ratsukkoa ja yhtä lehmää... Kettuna viime vuoden voittaja Tiisa"Tiiseri" Lahtinen. Parhaiten pukeutunut ratsukko palkitaan illanvietossa. EI TUNTEJA TÄNÄÄN.

30.11. KARTANON RATSASTAJIEN  SEINÄKALENTERIA VUODELLE 2017 TILAUKSET                  HINTA 25€

TI 13.12. LUCIAKULKUE klo 18 mukaan lähdössä kaikki hevoset. Tunnelmallinen (käyntivauhtinen) kulkue taluttajineen, mukan joululaulut ja kynttilät, hevosvaraukset 1.12. alkaen, mukaan saa mielellään tulla paljon jalkamiehiäkin laulamaan. Pipareita ja glögiä tarjolla

SU 18.12.TALLIN JOULUJUHLA klo 18-20 Tervetuloa juhlistamaan Joulua kanssamme ja toivottamaan lempihevoselle Hyvää Joulua. Voit myös tuoda jouluisen kortin suosikkihevosellesi oveen. Paikalla joulukuusi, puuroa, pipareita ja tietysti Joulupukki (pukinkonttiin pieni paketti max 5€) Tämän vuoden näytelmänä PINOKKIO..

MA 19.12. HEVOSTEN JOULULOMA ALKAA, VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT       LA 7.1.2017

 

 

KARTANON RATSASTAJIEN KEVÄTKAUSI 2016

Hevosten talviloma on takanapäin ja vihdoin on nähty vähän luntakin. Kiitoksia jälleen kaikille avustajille ja tapahtumiin osallistuneille toimihenkilöille kuluneesta vuodesta. Syyskauden suosituin hevonen oli Virna ja poneista paras oli Erik. Syksyllä talliin kotiutui myös lapinlehmä Helmi. Helmi rakastaa rapsutuksia ja huomiota. Tämän vuoden seurapaita on väriltään lime tai oranssi ja sen hinta on 20€. Kartanon Ratsastajat löydät myös Facebookista. Tervetuloa taas tallille viihtymään ja ratsastamaan kevyttä ravia kevättä kohti!

VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT 7.1. Mahdollisista ryhmämuutoksista tiedotetaan henkilökohtaisesti. Huomioithan että emme vakuuta ratsastajiamme, ratsastusseuraan liittymällä saa Tapiolan tapaturmavakuutuksen. Eli normimeininki, kantapäät alas, lämmintä päälle ja heijastin on hyvä juttu. Pakkasraja -15°, kova tuuli lisää pakkasen määrää. Ratsastustunnin hinta 30€.

7.2. SU LASKIAISRIEHA kello 12-15 Ohjelmassa rekiajelua, talutusratsastusta, hiihtoratsastusta, ponipulkkailua ja esityksiä, unohtamatta makkaranpaistoa, hernekeittoa ja laskiaispullia. Tervetuloa! EI RATSASTUSTUNTEJA TÄNÄÄN.

VIIKKO 8 HIIHTOLOMA EI VAKITUISIA RATSASTUSTUNTEJA

22.2.-24.2. HIIHTOLOMALEIRI Ma-ke kello 10-16 Tiivistetty pläjäys perinteisestä kesäleiristä, tarkemmat tiedot tallilta. Hinta 200€

25.2. TO ja 26.2 PE IRTOTUNTEJA ESIM. MAASTOJA VARATTAVISSA. Hinnat alk. 30€

5.3. LA HIIHTOESTEKILPAILUT kello 13 alkaen. Jos ja kun sitä lunta tulee, niin etupellolle rakennetaan temppurata, joka sitten pitäisi viilettää suksilla hevosen perässä. Paras kaatuminen palkitaan. Mukana myös seka-elukkalähtö ja keppareille oma lähtö. Lopuksi yleisöllä on mahdollisuus näyttää "miten Jussi itse sen mäen selvittäisi.."  EI RATSASTUS- TUNTEJA TÄNÄÄN

25.-28.3 PÄÄSIÄINEN, TALLI KIINNI

23.4 .LA TALKOOT Paikat kuntoon talven jäljiltä. Kokopäiväturnee, irroitetaan hevosista talvikarvat ja haravoidaan talven jäljet pihalta pois. Kaikenlaista korjaus- ja rakennusurakointia luvassa,(omia työkaluja esim. ruoppaaja ja ideoita mukaan:) Sapuskaa ja hyvää seuraa talkooroihun äärellä. TUNNIT NORMAALISTI

1.5. SU KOULURATSASTUSKILPAILUT kello 12 alkaen laukkaluokilla. No niin. Vappu on taas peruttu, kisatakit esiin ja ratkomaan seuramestaruuksia! Huom. talutusluokka estekisojen yhteydessä.Ilmoittautumiset Marittalle, lähtömaksu 15€. Toimihenkilöitä tarvitaan. Puffetti ja väliaikaohjelmaa. YLEISÖN PARAS NAAMIASASU PALKITAAN PALKITAAN HERKKUKORILLA!!

16.-20.5. VAUHTIA JA VAARATILANTEITA KURSSI Supersuosittu oppilaiden vanhemmille suunnattu hevosten käsittely- ja ratsastuskurssi, josta hurjia tilanteita ei tule puuttumaan. Ohjelmassa esim. karjanajoa ratsain ja pooloa.. Alaikäraja 25v. Hinta 250€

28.5. LA LATOTANSSIT Perinteiset tanssit Navalan Ladolla. Erillinen kutsu tallilta mukaan. Paikalla bändi ja Dj. Laittakaas housut rässiin ja helmat liehumaan, tyylikkäin pari palkitaan..

29.5. SU ESTEKILPAILUT kello 16 Seuramestaruudet, luokkia on viisi: 80cm, 50cm, maapuomi, tehtävärata ja keppihevosluokka, kilpailun aloittaa estekorkeus 80cm. Lähtömaksu 15€. Avoin vain seuran jäsenille. Ilmoittaudu etukäteen. Puffetti.

2.6. TO Kevätkauden viimeiset ratsastustunnit

KESÄLEIRIT Leiriviikot ovat 23, 24, 31(teholeiri) ja 32. Hinta 250€. Lisätietoa tallilta. KESÄN IRTOTUNTEJA RATSASTETAAN SAMOILLA VIIKOILLA.

ERIKOISOHJELMAA TILAUKSESTA LÄPI VUODEN: HÄÄAJOT, TALUTUSRATSASTUSTA, PONIKÄRRYTTELYÄ, POLTTARIRÄÄKKIÄ, NORSUVARTIO JUHLIISI, SYNTYMÄPÄIVÄT TALLILLA, YÖMAASTOT JNE.. HINNAT TAPAHTUMAKOHTAISESTI.

 

 

 

KARTANON RATSASTAJIEN SYYSKAUSI 2015

Syysterveiset Eerikinkartanon tallilta.Kesä meni viileästi ja osa poneista ei ehtinyt edes talvikarvaa kunnolla pudottaa. Tallilta oli mahtava joukkue rapakon takana hakemassa mitalit kotiin. Varmaan seurasitte telkkaristakin Maijan, Jennyn, Klausin ja Nipen Maailmankisauutisia. Kesäleirit sujuivat hienosti, tänä vuonna olikin ennätys vilkasta porukkaa ja ehdittiin touhuta kaikenlaista. Kiitos avustajille, olette mahtavia. Talliin on myös muuttanut kaksi lammasta, Lempi ja Impi ja toinen ehti jo pyöräyttää kolme karitsaa. Myös Aatos-koira on kasvanut lähes lampaan mittoihin. Tervetuloa taas ratsastamaan iloiseen porukkaan! Ratsastustunnin hinta 30€.

VUODEN 2015 SEURAPAITAA on vielä jäljellä. Kysy myös huppareita. Hinta T-paita 20€ ja huppari 40€

MA 17.8. VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä, poislukien äkilliset sairastapaukset. Pukeudu sään mukaan. Pakkasraja -15, myöskään kaatosateella emme ratsasta.

LA 5.9. LATOTANSSIT klo 17-20 Navalan ladollaMahtavaa musiikkia ja yhdessäoloa isolla porukalla. Tänä vuonna lavalla myös ratsastusseuramme LOS ANGELESIN kävijät, tv:stäkin tutut iloiset kilparatsastajat. Paikalla on tietysti puffetti ja musiikista huolehtii DJ:t ja tietenkin tuolileikki...

LA 12.9 PRIX'D ERIKSGÅRD klo 16 alkaen. Jokavuotinen paikallisten tallien leikkimielinen ratsastuskilpailu, jossa pähkähulluja kilpailulajeja. Taattu yleisölaji, tervetuloa kannustamaan oman tallin joukkuetta,VAKITUISET TUNNIT NORMAALISTI

LA-SU 19.-20.9. SPECIAL OLYMPICS MESTARUUS Kartanon Ratsastajat järjestää kouluratsastuskilpailut Harjun oppimiskeskuksessa. Kotitallilta lähtee kisoihin suuri joukko ratsastajiamme TÄNÄ VIIKONLOPPUNA EI OLE RATSASTUSTUNTEJA

VIIKKO 44 HURJA HALLOWEEN RATSASTUSTUNNILLASI TEEMANA

LA 31.10. HUBERTUSRATSASTUS klo 14.00 Perinteinen Ketunmetsästys ratsastetaan Eerikinkartanon pelloilla ja metsissä. Paikalle odotetaan n. kolmeakymmentä ratsukkoa. Parhaiten pukeutunut ratsukko palkitaan illanvietossa. Vanhana kettu toimii tallin viekas luikku Eetu Enqvist. EI TUNTEJA TÄNÄÄN.

30.11. KARTANON RATSASTAJIEN SEINÄKALENTERIA 2016 VOI TILATA hinta 20€

SU 13.12. LUCIAKULKUE klo 16 Mukaan lähdössä kaikki hevoset. Tunnelmallinen, käyntivauhtinen kulkue taluttajineen, mukana joululaulut ja kynttilät. Hevosvaraukset 1.12.alkaen. Mukaan saa tulla paljon jalkamiehiäkin laulamaan. Pipareita ja glögiä tarjolla.

PE 18.12.TALLIN JOULUJUHLA klo 18 Tervetuloa juhlistamaan joulua kanssamme ja toivottamaan lempihevoselle hyvää joulua. Tänä vuonna toivomme,että tuot mukanasi suosikkihevoselle joulukoristeen, jonka voi kiinnittää sen oveen joulun ajaksi (ei syötävää) Paikalla joulukuusi, puuroa, pipareita ja tietysti joulupukki, pukinkonttiin pieni paketti max5€. Vuoden 2015 joulunäytelmänä tajunnan räjäyttävä 7 veljestä.

PE 18.12. HEVOSTEN JOULULOMA ALKAA, VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT TO 7.1.2016

ERILAISET TILAISUUDET, VALOKUVAUKSET, TALLISYNTTÄRIT, POLTTARIT, AJELUTUKSET, KUUTAMORATSASTUKSET JNE TIEDUSTELUT EMMALTA

ILOISTA SYKSYÄ TOIVOTTAA TALLIN VÄKI!

KARTANON RATSASTAJIEN KEVÄTKAUSI 2015

Kevät on pyörähtänyt liikkeelle vaihtelevissa keliolosuhteissa. Tällä hetkellä todella liukkaat ja viimaiset olosuhteet koettelevat myös Veikkolaa. Muistathan pukeutua sään mukaan tullessasi ratsastamaan, lämpimät jalkineet ja kypärän alushuppu, ja ainakin käyntivauhteihin toppahousut! Hevoset ovat viettäneet hyvin ansaittua joululomaa, ja odottavat jo innolla töihin pääsyä. Syyskauden suosituin hevonen oli Virna, toiseksi kiri Leevi. Poneista paras oli Köli ja toisena ihana Erik.

Keväälle on tulossa mahtavia tapahtumia normaalituntien lisäksi. Muistattehan että tilauksesta järjestämme myös kaikkea mahdollista oheisohjelmaa synttäreitä, ajelutuksia, eläinten käsittelytunteja, polttareita, firmojen, päiväkotien, koulujen ja eläkeläisten puuhapäiviä jne. toteutetaan ideasi!!

Kauden 2015 T-paitaa löytyy sinisenä ja liilana, tilauksia otetaan vastaan, toimitus maaliskuussa. Hinta 20e.

 

SO-Maailmankisakilpailijat:

Los Angelesin Special Olympics Maailmankisat järjestettiin 2015. Kartanon Ratsastajista kisoihin osallistuivat Toomas "Nippe" Lahtinen, Maija Pyy ja Klaus Müller. Klaus ja Maija ratsastivat käyntiluokkia ja Klausilla kotiintuomisina oli kulta-, hopea- ja pronssimitali, Maijan saalis oli kulta ja pronssi ja Nippe sai vaativassa laukkaryhmässä hopeamitalin.

Special Olympic Maailmankisat kisattiin vuonna 2011 Kreikassa ja seuraamme edustivat Joonas Rasinen ja Annika Olo. Joonas toi kotiin kultaa ja Annika saavutti kovassa seurassa kuudennen ja seitsemännen sijan.