Kartanon ratsastajien kevätkausi 2019

Kevätkausi on jälleen alkanut! Hevoset ovat levänneet joulunpyhät ja odottelevat jo innolla tuttuja ja uusia ratsastajia ja mukavaa yhdessä tekemistä. Loman aikana talliin on tullut uusi Kukka-tamma Latviasta asti, ja se viekin lajin ihan uusiin korkeuksiin, säkäkorkeus on 180 cm. Myös marraskuussa tullut lainaponi Rasina ihastuttaa meitä vielä kevätkaudellakin. Toivotaan että kevyet pakkasilmat jatkuvat ja saadaan kaikki kevään tapahtumat järjestettyä. Pikkukissat Pilkku Picasso ja Tiuku Tuusannuuska harjoittelevat vapaana kulkemista ja toivommekin erityistä varovaisuutta tallin parkkipaikalla kulkevilta autoilijoilta. Huomioittehan myös, että katolta saattaa tippua lunta auton päälle tai omaan niskaan!

RATSASTUSTUNNIN HINTA ON 32 €

Viime vuoden Kartanon Ratsastajat collegetakkeja (hajakokoja) löytyy vielä 40 €. Tämän vuoden T-paidasta tietoa myöhemmin keväällä.

14.2. To YSTÄVÄNPÄIVÄ Tuo ystävänpäiväkortti lempieläimellesi vk6/vk7 välillä. Kortissa pitää lukea antajan nimi. Ystävänpäivänä laatikosta arvotaan kello16 kaksi korttia, joiden tekijät pääsevät kokemaan vauhdin huumaa shetlanninponien kärrymaastossa! Ajankohta sovitaan yhdessä.

18.2.- 24.2. Ma-Su VK8 HIIHTOLOMA, TUNNIT NORMAALISTI! (mahdollisesti tunteja joudutaan yhdistelemään, poissaolojen vuoksi.)

18.-20.2. Ma- Ke  HIIHTOLOMAKURSSI  kello10-15:00. Tehokas kolmipäiväinen. Ratsastusta tunti päivässä, ratsastus tasoryhmissä, halutessa maastossa. Hoitohevonen. Kotieläinten hoitoa ja ruokintaa. Lisäksi koitamme hiihtoratsastusta ja muita talvisia lajeja. Omat eväät. Hinta 180e.

21.2.-22.2. To- Pe HIIHTOLOMAMAASTOT Mahdollisuus eritasoisille maastoratsastuksille/ ajeluille. Myös talutukset. Sovitaan erikseen. Sopii myös perheenjäsenille ja esim. VV-kurssin käyneille.

2.3. La kello 14 HIIHTORATSASTUSKILPAILUT Perinteinen hurjapäiden vauhtiskaba jossa lumi pöllyää ja paras kaatuminen palkitaan. Yleensä myös ratsastajia on putoillut... Tänä vuonna shetlanninponilähtö!  TERVETULOA! EI TUNTEJA TÄNÄÄN.

3.3. Su LASKIAISRIEHA Kello 12-14 Ohjelmassa ponipulkkailua, rekiajelua, makkaranpaistoa, talutusratsastusta ja hauskaa ohjelmaa tallin tapaan.. EI TUNTEJA TÄNÄÄN.

8.-23.3. SPECIAL OLYMPICS MAAILMANKISAT ABU DHABI, Talliltamme kisoihin lähtee kolme ratsastajaa, Lotta Romsi, Olli Aarnio ja Joonas Rasinen ja Maritta valmentajana. Ratsastustunteihin saattaa tulla muutoksia

19.-22.4. Pe - Ma PÄÄSIÄINEN: EI TUNTEJA, HEVOSET LOMALLA.

27.4. TALKOOT Alkaen kello 10 ja jatkuu iltanuotiolle saakka. (Mukaan saa ottaa omia työkaluja, esim.kaivinkone, kantojyrsin tai tunnelipora!) Tule vaikka hetkeksi, hommat ei meinaan lopu ihan heti.. Kaikki apu otetaan kiitollisena vastaan. Koe mutaisen maatilan lumo.  Rakenna jotain mitä et olisi koskaan arvannut. Tai pese kana. Tai ikkuna. Tai ardenneri. Keritsemme myös tilan omia sorkkaeläimiä.. TUNNIT NORMAALISTI.

4.5. La KOULURATSASTUSKILPAILUT Kello 12 alkaen Laukkaluokilla. Lähtömaksu 15e sis. letitetyn hevosen ja ruusukepalkinnot. Jaossa Seuramestaruudet! Tarkemmat luokat tallinseinältä. Talutusluokat estekilpailuiden yhteydessä. Yleisöä paikalle!! EI TUNTEJA TÄNÄÄN.

 20.–24.5. Ma-Pe VV-KURSSI EI TUNTEJA TÄLLÄ VIIKOLLA. Oppilaiden vanhemmille suunnattu ratkiriemukas ratsastuksen ja hevosten peruskäsittelykurssi. Tämän jälkeen olet eri ihminen... Seuraa ilmoitustaulua.

25.5. La LATOTANSSIT Kello17-20:00. Noniin. Humpan juoni on sama kuin ennenkin, vitosella sisään ja mahtava Navalan Lato haltuun. Elävää musiikkia ja dj. Tuolileikki!! Erikoisen hyvää makkaraa ja loistava puffetti. Tiedote tulee. TUNNIT NORMAALISTI.

26.5. Su ESTERATSASTUSKILPAILUT Kello 16. Seuramestaruudet. Tehtävärata isoille hevosille ja poniratsukoille. Väliajalla cokis ratsastus! Seuraa ilmoitustaulua. TUNNIT NORMAALISTI.

29.5. ke KEVÄÄN VIIMEISET RATSASTUSTUNNIT TÄNÄÄN.

31.5. KANAT MUUTTAVAT ULOS. Tervetuloa auttamaan lintujen muutossa.

KESÄLEIRIT
LEIRI 1 VK23 3.6.–7.6. Ma-Pe 260€
LEIRI 2 VK24 10.6.–14.6. Ma–Pe 260€
LEIRI 3 VK30 22.7.–26.7. Ma-Pe Teholeiri kilpailijoille.260 €
LEIRI 4 VK31 29.7.–2.8. Ma-Pe 260€
Leiriviikoille sovittavissa iltatunteja, muuten hevoset viettävät kesällä laidunlomaa.

TARKEMMAT TIEDOT LEIREISTÄ MARITTALTA: 0400 444 164
MYÖS KAIKKI ERIKOISOHJELMAT SOVITTAVISSA ERIKSEEN, SYNTTÄRIT, POLTTARIT, RETKET jne..

VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT 12.8. Ma ALKAEN.