Kartanon ratsastajien kevätkausi 2020

Kevätkausi on jälleen alkanut! Hevoset ovat levänneet joululoman ja odottavat jo innokkaasti ratsastajiaan. Syyskauden suosituin hevonen oli Virna ja poneista Erik. Joulun aikaan talliin muutti pikkuinen pikimusta vasikka, Keisari, joka asustelee meillä toistaiseksi.

Kevään kaikkiin tapahtumiin toivotaan reippaita ja iloisia apukäsiä, meillä riittää kyllä kaikille hommia ja kiitos jo etukäteen, että tehdään yhdessä unelmista totta! Myös uusia ideoita otetaan vastaan!

Nyt kylmillä keleillä muistakaa pukeutua lämpimästi toppavaatteisiin ja varrellisiin talvikenkiin. Huomioikaa myös, jos  lunta tulee, sitä saattaa tippua auton päälle tai omaan niskaan, liikutaan tarkkana parkkialueellakin!

14.2. pe YSTÄVÄNPÄIVÄ Tuo ystävänpäiväkortti lempieläimellesi vk6/vk7.
Kortissa pitää lukea antajan nimi. Ystävänpäivänä arvotaan klo 16.00 kaksi korttia, joiden tekijät pääsevät perinteisesti kokemaan vauhdin hurmaa shetlanninponien kärrymaastossa! Ajankohta sovitaan yhdessä.

17.-21.2. ma-pe HIIHTOLOMA, TUNNIT NORMAALISTI, tunteja voidaan yhdistellä poissaolojen vuoksi

17.-19.2. ma-ke HIIHTOLOMAKURSSI klo 10-15.30 Tehokas kolmipäiväinen, ratsastusta tunti päivässä, ratsastus tasoryhmissä, myös maastossa, hoitohevonen, kotieläinten hoitoa ja ruokintaa. Kokeilemme myös hiihtoratsastusta ja muita talvisia lajeja, jos lumitilanne sallii..
Omat eväät. Hinta 180€

20.-21.2.to-pe HIIHTOLOMAMAASTOT Mahdollisuus eritasoisille maastoratsastuksille/ajeluille. Myös talutukset. Sopii myös perheenjäsenille ja esim. VV-kurssin käyneille

23.2. su LASKIAISRIEHA klo 12-14 Ohjelmassa ponipulkkailua, rekiajelua, makkaranpaistoa, hernekeittoa, talutusratsastusta ja hauskaa ohjelmaa tallin tapaan. EI TUNTEJA TÄNÄÄN.

29.2. la klo 13.00 HIIHTORATSASTUSKILPAILUT Perinteinen hurjapäiden vauhtiskaba, jossa lumi pöllyää ja paras kaatuminen palkitaan. Tänä vuonna myös shetlanninponiluokka! TERVETULOA!  EI TUNTEJA TÄNÄÄN.

10.-13.4. pe-ma PÄÄSIÄINEN, EI TUNTEJA, HEVOSET LOMALLA.
Henkilökunta Kyöpelinvuorella!

25.4. la TALKOOT Alkaen klo 10 ja jatkuu iltanuotiolle saakka (mukaan saa ottaa omia työkaluja, esim. konevasaran, öljynporauslautan tai ultraäänipesurin) Tule vaikka hetkeksi, kaikki apu on tarpeen. Koe mutaisen maatilan lumo. Rakenna jotain mitä et olisi koskaan arvannut, keritsemme myös lampaita. TUNNIT NORMAALISTI.

3.5. su KOULURATSASTUSKILPAILUT klo 12 alkaen laukkaluokilla. Lähtömaksu 15€ sis. letitetyn hevosen ja ruusukepalkinnot. Jaossa seuramestaruudet. Tarkemmat tiedot lähempänä ajankohtaa tallinseinältä.
Pukeutukaa lämpimästi, 2019 satoi lunta!

18.-22.5. ma-pe VV-kurssi, oppilaiden vanhemmille suunnattu ratkiriemukas ratsastuksen ja hevosten peruskäsittelykurssi. Kaikilla on hauskaa, tämän jälkeen olet eri ihminen… seuraa ilmoitustaulua. EI TUNTEJA KURSSIN AIKANA

23.5. la LATOTANSSIT klo 17-20 Noniin, humpan juoni on sama kuin ennenkin, vitosella sisään ja mahtava Navalan Lato haltuun. Elävää musiikkia ja DJ:t, TUOLILEIKKI! Erikoisen hyvää makkaraa ja loistava puffetti. TUNNIT NORMAALISTI.

24.5. su ESTERATSASTUSKILPAILUT klo 16 Seuramestaruudet, tehtävärata isoille hevosille ja poniratsukoille. Väliajalla cokis-ratsastus! Seuraa ilmoitustaulua. TUNNIT NORMAALISTI.

28.5. to Kevään viimeiset ratsastustunnit tänään.

31.5. su KANAT MUUTTAVAT ULOS!

KESÄLEIRIT:
LEIRI 1 VK 23 ma-pe Yleisleiri 250€ omat eväät
LEIRI 2 VK 24 ma-pe Yleisleiri 250€ omat eväät
LEIRI 3 VK 31 ma pe Teholeiri, kilpailijoille 250€ omat eväät
LEIRI 4 VK 32 ma-pe Yleisleiri 250€ omat eväät
Tarkemmat tiedot leireistä Marittalta 0400444164
Leiriviikoille sovittavissa iltatunteja, muuten hevoset viettävät kesällä laidunlomaa.

Myös kaikki erikoisohjelmat sovittavissa erikseen, synttärit, ajelutukset, ajotunnit, polttarit, retket jne..

VAUHDIKASTA KEVÄTKAUTTA 2020 KAIKILLE!