Kartanon ratsastajien kevätkausi 2021

Kevätkausi on jälleen alkanut! Ja ihanasta lumesta ovat nauttineet kaikki tallin asukit, paitsi Antero, joka teki ovella täyskäännöksen! Hevoset ovat levänneet pitkän joululomansa ja odottelevat jo innokkaasti ratsastajiaan.

Syyskauden suosituin hevonen oli Rasina ja shettiksistä Nova.

Koronakurimus pitää meitä otteessaan edelleen. Toimintatavat jatkuvat loppusyksyn meiningillä; Tule tallille varttia yli tasan suoraan valmiin hevosen selkään takapihalle, näin vältämme useita ihmiskohtaamisia. Älä tule sairaana tallille. Pidä välimatkaa muihin ihmisiin. Henkilökunta käyttää maskia selkään auttaessa. Tallin sisätilat eivät toistaiseksi ole käytössä, paitsi wc, tilanteen muuttuessa asiasta ilmoitetaan viipymättä. Mikäli joudut perumaan tunteja karanteenien vuoksi, on niitä mahdollisuus ratsastaa erikseen sovittuina ajankohtina. On myös mahdollista ratsastaa enemmän nyt kun monet sisäliikuntaharrastukset jäävät hetkeksi tauolle.

Ratsastustunnin hinta on 35 €.

Kylmällä kelillä muistakaa pukeutua lämpimästi toppavaatteisiin ja varrellisiin talvikenkiin. Huomioittehan myös, että jos lunta tulee lisää, sitä saattaa katolta tippua auton tai omaan niskaan, eli liikutaan turvallisesti parkkialueellakin!

14.2. Su YSTÄVÄNPÄIVÄ Tuo/postita ystävänpäiväkortti lempieläimellesi vk6/vk7 välillä. Kortissa pitää lukea antajan nimi. Ystävänpäivänä laatikosta arvotaan kello16 kaksi korttia, joiden tekijät pääsevät perinteisesti kokemaan vauhdin huumaa shetlanninponien kärrymaastossa! Ajankohta sovitaan yhdessä.

14.2. Su LASKIAISRIEHA klo 12–14 Perinteinen vauhtitapahtuma, reki, napakelkka, hernekeittoa ponipulkat, talutusratsastusta yms hauskaa. Järjestetään koronarajoitusten puitteissa.

22.–28.2. Ma–Su VK8 HIIHTOLOMA, TUNNIT NORMAALISTI! (mahdollisesti tunteja joudutaan yhdistelemään, poissaolojen vuoksi.)

22.–24.2. Ma–Ke  HIIHTOLOMAKURSSI  kello10-15:30. Tehokas kolmipäiväinen. Ratsastusta tunti päivässä, ratsastus tasoryhmissä, halutessa maastossa. Hoitohevonen. Kotieläinten hoitoa ja ruokintaa. Lisäksi koitamme hiihtoratsastusta ja muita hupaisia talvisia lajeja. Omat eväät. Hinta 180e. Järjestetään koronarajoitusten puitteissa.

25.–26.2.To–Pe HIIHTOLOMAMAASTOT Mahdollisuus eritasoisille maastoratsastuksille/ ajeluille. Myös talutukset. Sovitaan erikseen. Sopii myös perheenjäsenille, vasta-alkajille ja esim. VV-kurssin käyneille.

7.3. Su klo 14 HIIHTORATSASTUSKILPAILUT Perinteinen hurjapäiden vauhtiskaba jossa lumi pöllyää ja paras kaatuminen palkitaan. Yleensä myös ratsastajia on putoillut... Tänä vuonna shetlanninponilähtö!  TERVETULOA! Tapahtuma järjestetään lumi- ja koronatilanteen salliessa.

2.–5.4. Pe–Ma PÄÄSIÄINEN: EI TUNTEJA, HEVOSET LOMALLA.

24.4. La TALKOOT Alkaen kello 10 ja jatkuu iltanuotiolle saakka. (Mukaan saa ottaa omia työkaluja, esim. parsinneulan, betonimyllyn, oksasilppurin) Tule vaikka hetkeksi, kaikki apu otetaan kiitollisena vastaan. Koe mutaisen maatilan lumo. Rakenna jotain mitä et olisi koskaan arvannut. Keritsemme myös tilan omia sorkkaeläimiä.. TUNNIT NORMAALISTI.

2.5. La KOULURATSASTUSKILPAILUT on paras tapa pidentää vappua! Kello12 alkaen Laukkaluokilla. Lähtömaksu 15e sis. letitetyn hevosen ja ruusukepalkinnot. Jaossa Seuramestaruudet! Tarkemmat luokat tallinseinältä. Vanhemmile naishenkilöille lämpimät vaatteet päälle yleisöön. Talutusluokat estekilpailuiden yhteydessä. Koronarajoitukset huomioidaan järjestettäessä.

17.–21.5. Ma-Pe VV-KURSSI EI TUNTEJA TÄLLÄ VIIKOLLA. Oppilaiden vanhemmille suunnattu ratkiriemukas ratsastuksen ja hevosten peruskäsittelykurssi. Suosittelemme tapaturmavakuutusta. Tämän jälkeen olet eri ihminen... Seuraa ilmoitustaulua ja uudenmaan koronarajoituksia.

22.5. La LATOTANSSIT Kello17-20:00. Noniin. Humpan juoni on sama kuin ennenkin, vitosella sisään ja mahtava Navalan Lato haltuun. Elävää musiikkia ja dj. Tuolileikki!! Erikoisen hyvää makkaraa ja loistava puffetti. Tiedote tulee. TUNNIT NORMAALISTI. Toivomme että kevään koronatilanne sallii tapahtuman järjestämisen.

28.5. Pe ESTERATSASTUSKILPAILUT Kello18. Seuramestaruudet luokissa puomiponit, ristikko, 80cm. Tehtävärata isoille hevosille ja poniratsukoille. Seuraa ilmoitustaulua.

3.6.To KEVÄÄN VIIMEISET RATSASTUSTUNNIT TÄNÄÄN.

KESÄLEIRIT 

LEIRI 1 VK23 7.–11.6. Ma–Pe 10–16
LEIRI 2 VK24 14.–18.6. Ma–Pe 10–16
LEIRI 3 VK30 26.–30.7. Ma–Pe 10–16 Teholeiri kilpailijoille
LEIRI 4 VK31 2.–6.8. Ma–Pe 10–16

Leirit ovat avoimia kaikille, myös esim.sisaruksille, kavereille. Ruokailu omilla eväillä.

Leirin hinta 250 €.

Leiriviikoille sovittavissa iltatunteja, muuten hevoset viettävät laidunlomaa.

TARKEMMAT TIEDOT LEIREISTÄ MARITTALTA: 0400 444 164
MYÖS KAIKKI ERIKOISOHJELMAT SOVITTAVISSA ERIKSEEN, SYNTTÄRIT, AJELUTUKSET, AJOTUNNIT, POLTTARIT, RETKET jne..