Kartanon Ratsastajien kevätkausi 2022

Aurinkoinen kevätkausi on taas täällä! Hevoset ovat jo kaivanneet ratsastajaystäviään ja aitauksissa käyskentely alkaa riittämään, nyt tarvitaan toimintaa, ja sitä on luvassa.. Toivomme todella että tämän kauden tapahtumat saadaan vedettyä läpi, ne ovat iso osa toimintaamme ja hitsaavat porukan yhteen.

Ratsastustunnin hinta on 35 €, peruuttamattomista tunneista peritään myös täysi maksu. Jos perut ratsastuksen, muista perua myös taksi.

Korona aiheuttaa yhäti muutoksia tallihommiin. Tule tallille varttia yli tasan suoraan valmiin hevosen selkään takapihalle, näin vältämme useita ihmiskohtaamisia. Älä tule sairaana tallille. Pidä välimatkaa muihin ihmisiin. Tallin sisätilat eivät toistaiseksi ole käytössä, tilanteen muuttuessa asiasta ilmoitetaan viipymättä. Kaikki tapahtumat toteutetaan koronarajoitukset huomioiden. 

Kylmällä kelillä muista pukeutua lämpimästi toppavaatteisiin ja varrellisiin talvikenkiin. Iltatuntilaisille heijastin tuo turvaa parkkialueelle. Huomioittehan myös, että jos lunta tulee lisää, sitä saattaa katolta tippua auton tai omaan niskaan eli liikutaan turvallisesti parkki­alueella.

14.2. Ma YSTÄVÄNPÄIVÄ Tuo/postita ystävänpäiväkortti lempieläimellesi vk6/vk7 välillä. Kortissa pitää lukea antajan nimi. Ystävänpäivänä laatikosta arvotaan kello 16 kaksi korttia, joiden tekijät pääsevät hummailemaan ponivaljakoiden kanssa. Ajankohta sovitaan yhdessä.

21.-26.2. Ma-La  HIIHTOLOMA, TUNNIT NORMAALISTI! (mahdollisesti tunteja joudutaan yhdistelemään, poissaolojen vuoksi.)

21.-23.2. Ma- Ke  HIIHTOLOMAKURSSI  klo 10–15.30. Tehokas kolmipäiväinen. Ratsastusta tunti päivässä, ratsastus tasoryhmissä, halutessa maastossa. Hoitohevonen, kotieläinten hoitoa ja ruokintaa. Lisäksi koitamme hiihtoratsastusta ja muita hupaisia talvisia lajeja. Omat eväät. Hinta 180 €.

24.-25.2.To- Pe HIIHTOLOMAMAASTOT Mahdollisuus eritasoisille maastoratsastuksille/ ajeluille. Myös talutukset. Sovitaan erikseen. Sopii myös perheenjäsenille, vasta-alkajille ja esim. VV-kurssin käyneille.

27.2. Su LASKIAISRIEHA klo12-14 Perinteinen vauhtitapahtuma, reki, hernekeittoa, ponipulkat, talutusratsastusta yms hauskaa. EI TUNTEJA TÄNÄÄN.

6.3. Su klo 14 HIIHTORATSASTUSKILPAILUT Perinteinen hurjapäiden vauhtiskaba, jossa lumi pöllyää ja paras kaatuminen palkitaan. Yleensä myös ratsastajia on putoillut... Tänä vuonna shetlanninponilähtö ja  sunnuntai-isät lähtö!! TERVETULOA!

8.3. Juhlimme naistenpäivää. Kartanon Ratsastajat Facebookissa Missikuvia. Käy tykkäämässä suosikistasi, ja olet mukana jännittävässä arvonnassa.

15.-18.4. Pe–Ma PÄÄSIÄINEN: EI TUNTEJA, HEVOSET LOMALLA.

23.4. La TALKOOT Alkaen kello 10 ja jatkuu iltanuotiolle saakka. (Mukaan saa ottaa mielellään taas omia työkaluja, esim. hydrauliprässin, lietesekoittajan tai liekinheittimen ) Tule vaikka hetkeksi, kaikki apu otetaan kiitollisena vastaan. Koe mutaisen maatilan lumo. Rakenna jotain mitä et olisi koskaan arvannut. Keritsemme myös tilan omia sorkkaeläimiä.. TUNNIT NORMAALISTI.

1.5. La KOULURATSASTUSKILPAILUT on paras tapa viettää vappua! Kello12 alkaen Laukkaluokilla. Lähtömaksu 15e sis. letitetyn hevosen ja ruusukepalkinnot. Jaossa Seuramestaruudet!  (Viidelle ekana tulleelle äidille löytyy villahousut, tässä tapahtumassa on aina kylmä.) Talutusluokat estekilpailuiden yhteydessä. EI TUNTEJA TÄNÄÄN.

16.-20.5. Ma-Pe VV-KURSSI,  ARKI-ILTOJEN TUNNIT PERUTTU. Oppilaiden vanhemmille ja tukijoukoille suunnattu ratkiriemukas ratsastuksen ja hevosten peruskäsittelykurssi. Suosittelemme tapaturmavakuutusta. Tämän jälkeen olet eri ihminen... Vuoden pölhöimmät valokuvat seuran Faceen.

28.5. La LATOTANSSIT Kello17-20:00. Noniin. Humpan juoni on sama kuin ennenkin, vitosella sisään ja mahtava Navalan Lato haltuun. Elävää musiikkia ja dj. Tuolileikki!! Erikoisen hyvää makkaraa ja loistava puffetti. Kutsuja tansseihin tallilta myös ystäville! TUNNIT NORMAALISTI.

29.5. Su ESTERATSASTUSKILPAILUT Kello 18. Seuramestaruudet luokissa puomiponit, ristikko, 80 cm. Tehtävärata isoille hevosille ja poniratsukoille.

2.6.To KEVÄÄN VIIMEISET RATSASTUSTUNNIT TÄNÄÄN.

KESÄLEIRIT hinta 280 €
LEIRI 1 VK23 6.–10.6. ma–pe
LEIRI 2 VK24 13.–17.6. ma–pe
LEIRI 3 VK30 25.–29.7. ma–pe Teholeiri kisaajille.
LEIRI 4 VK31 1.–5.8. ma–pe
Leiriviikoille sovittavissa iltatunteja, muuten hevoset viettävät laidunlomaa.

TARKEMMAT TIEDOT LEIREISTÄ MARITTALTA: 0400 444 164
MYÖS KAIKKI ERIKOISOHJELMAT SOVITTAVISSA ERIKSEEN, SYNTTÄRIT, AJELUTUKSET, AJOTUNNIT, POLTTARIT, RETKET jne..