Kartanon Ratsastajien syyskausi 2018

Hei. Superlämmin kesä sää on hellinnyt ihmisiä ja eläimiä nyt monen kesän edestä! Kesäleirit sujuivat melko kuumissa tunnelmissa, lämpöhalvauksilta kuitenkin vältyttiin. Teholeiriläiset harjoittelivatkin ensi kevään Abu Dhabin maailmankisoihin kunnon käristyskupolissa.. Kiitoksia mahtavista elämyksistä kaikille leiriläisille ja avustajille.

Kesäkuun alussa syntynyt tammavarsa Suklaa-Liisa on lähtenyt Riina-emänsä kanssa takaisin omaan kotiin, kiitos Riinalle ihanista hetkistä. Ja tuttuun tapaan on taas kuoriutunut ankkoja ja kanatipusia kaikkien iloksi. Herkules on ruunattu ja pikkuhiljaa aloittelee tutustumista tuntityöskentelyyn. Myös kanilaumaa on päivitetty, ei muuta kuin nöpöneniä laskemaan..

Tervetuloa taas viihtymään tallille!

RATSASTUSTUNNIN HINTA ON 32 €

VAKUUTUKSEN saa liittymällä ratsastusseuraan (Kartanon Ratsastajat ry) lisätietoa Marittalta

VUODEN 2018 SEURAPAITA tai -HUPPARI/FLEECE tilataan syksyn aikana
 
Yleistä ratsastustunneista

  • Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä, poislukien äkilliset sairastapaukset. Muistathan perua myös taksin ajoissa! Mikäli joudut peruuttamaan tunnin jonkun menon vuoksi, pyrimme järjestämään samalta viikolta toisen tunnin.
  • Ratsastaessa käytetään varrellisia  tukevia kenkiä tai saappaita ja joustavia housuja esim.verkkarit. Pukeudu myös sään mukaan, tarvittaessa toppahousut, rukkaset ja varrelliset lämpimät talvikengät.
  • Pakkasraja -15°C.  Myöskään kaatosateella emme ratsasta.

Erilaiset tilaisuudet, valokuvaukset, tallisynttärit, talutusratsastukset, polttarit, luokkaretket, reki- ja juhla-ajelutukset, kuutamo- ja hiihtoratsastukset jne. Tiedustelut Emmalta.

Reipasta syksyä toivottaa tallin väki!