Kartanon ratsastajien syyskausi 2019

Hei,

Kesä alkaa olla taas lomailtu ja leireilty. Kiitoksia kaikille leiriläisille ja avustajille, jotka onnistuivat loihtimaan mahtavan tunnelman ja pysyivät mukana reippaassakin vauhdissa! Osa hevosista on kesän aikana hankkinut muutamia lisäkiloja ja nyt alkaakin kesämassujen sulattelu ratsastustuntien merkeissä. Kilpailijat treenaavat Harjun mestaruuskilpailuihin, maastoratsastuksessa jatkamme kultasakaalien etsintää ja kentällä ratsastaville luvassa mm.ratsastusleikkejä. Muistathan aina tallilla pyytää apua, jos tarvitset ja auttaa muita parhaasi mukaan. Tervetuloa viihtymään tallille!

MA 12.8. VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä, poislukien äkilliset sairaustapaukset. Muistathan perua myös taksin ajoissa. Pukeudu sään mukaan, tarvittaessa sadevaatteet, toppahousut, rukkaset ja varrelliset lämpimät talvikengät (aina varrelliset kengät). Pakkasraja -15°, myöskään kaatosateella emme ratsasta.

LA 31.8. LATOTANSSIT klo 17-20 Navalan ladolla, makkaraa, tuolileikki, puffetti ja mahtavat DJ:t. Ihana tapahtuma tavata ystäviä ja tanssia hyvässä seurassa. Sisäänpääsy 5€.

SU 15.9. PRIX DE ERIKSGÅRD klo 16. Tallien välinen leikkimielinen välien selvittely tallin etupellolla. Yleisöä ja toimihenkilöitä tarvitaan kannustamaan oma tallimme voittoon! Takuuvarmat naurut tiedossa!

21-22.9. SPECIAL OLYMPICS MESTARUUSKILPAILUT SO-mestaruudet ratkotaan Working trail -radoilla ja kouluratsastuksessa Harjun Oppimiskeskuksessa Ravijoella järjestäjänä Kartanon Ratsastajat. Kotitallilta lähtee paikalle suuri joukko ratsastajiamme! Edeltävällä viikolla mahdollista ratsastaa talutustuntien aikana kentällä kisaratoja läpi. VIIKONLOPUN TUNNIT PERUTTU

14-20.10. KOULUJEN SYYSLOMA, TUNNIT NORMAALISTI varattavissa eritasoisia ratsastustunteja kentällä tai maastossa syyslomaviikon ma-to 10-16 vaikka koko perheelle

PE 18.10. SOTARETKISEIKKAILU Tauon jälkeen, kokoamme joukot ja olemme liikekannalla 12-16. Ratsasta metsäsissiksi pukeutuneena vihollista väijyen. Luvassa hurjia ja hauskoja juonenkäänteitä! Hernekeittoa ja komeat lopputulet.

25.10-1.11. HURJA HALLOWEEN TEEMANA RATSASTUSTUNNILLASI. Voit halutessasi ottaa kaameat kamppeet kotoa mukaan. Tunneilla vaihtelevia kummitusteemoja.

LA 2.11. HUBERTUSRATSASTUS klo 14. Perinteinen Ketunmetsästys ratsastetaan Eerikinkartanon pelloilla ja metsissä. Paikalle odotetaan n. kolmeakymmentä ratsukkoa. Parhaiten pukeutunut ratsukko palkitaan illanvietossa. Viekkaina kettuina nähdään isossa jahdissa Mona ja pikkuhunttereissa Halla. EI TUNTEJA TÄNÄÄN
18.11. KARTANON RATSASTAJIEN SEINÄKALENTERIA 2020 VOI TILATA, 25€

PE 13.12. LUCIA KULKUE klo 18. Mukaan lähdössä kaikki hevoset. Tunnelmallinen, käyntivauhtinen kulkue taluttajineen, mukana joululaulut ja kynttilät. Hevosvaraukset 1.12. alkaen. Mukaan saa mielellään tulla paljon jalkamiehiäkin laulamaan. Pipareita ja glögiä tarjolla. Tarvitaan paljon avustajia!

MA 16.12. TALLIN JOULUJUHLA klo 18 Tervetuloa juhlistamaan joulua kanssamme ja toivottamaan lempihevoselle hyvää joulua. Voit myös tuoda jouluisen kortin suosikkihevosellesi oveen. Paikalla joulukuusi, puuroa, pipareita ja tietysti Joulupukki (pukinkonttiin pieni paketti max 5€) Vuoden 2019 joulunäytelmänä nähdään mahtava Leijonakuningas.

MA 16.12. HEVOSTEN JOULULOMA ALKAA, VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT
JATKUVAT LA 4.1.2020

ERILAISET TILAISUUDET, VALOKUVAUKSET, TALLISYNTTÄRIT, TALUTUSRAT-SASTUKSET, POLTTARIT, LUOKKARETKET, REKI- JA JUHLA-AJELUTUKSET, KUUTAMO- JA HIIHTORATSASTUKSET JNE. TIEDUSTELUT
EMMALTA

ILOISTA SYKSYÄ TOIVOTTAA TALLIN VÄKI