Kartanon Ratsastajien syyskausi 2022

Hei kaikki ja nyt onkin aika laukata takaisin arkirytmiin kesälaitumilta. Tallin kesä hujahti vauhdilla, kiitoksia erityiseti leiriavustajille ja heinätalkoolaisille. Jaksettiin hyvin vaikka paali ja leiriläisennätykset paukkuivat. Ankat ja kanat ovat saaneet poikasia, ja keväällä talliin muuttanut Peppi vuohi sai kaikkien yllätykseksi ihanan Jaakko kilin. Myös keväällä tulleet pikkuponit Heppu ja Lila ovat osoittautuneet oikein luottoratsuiksi ja jatkavat nyt tuntitöitä innolla. Toivotaan että saadaan mahtavat syyskelit ja päästään tosissaan nauttimaan hevoshommista, vaikka ollaankin kaikki vähän erilaisia, meitä yhdistää rakkaus hevosiin.

Ikävä kyllä koronaa on yhä liikkeellä, ethän tule sairaana tallille. Kiitos.

Vaikka ratsastajat ovat taitavia ja hevoset kilttejä, on ratsastajilla oltava tapaturmavakuutus, joko joku oma vakuutus tai ratsastusseuran jäsenetuna saa Pohjolan urheiluvakuutuksen.
Seuraan liittymisestä kysy Marittalta

MA 15.8. VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT ratsastustunnin hinta 35 €. Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä, poislukien äkilliset sairastapaukset. Muistathan perua myös taksin ajoissa! Pukeudu sään mukaan, tarvittaessa sadetakki, toppahousut, heijastin, rukkaset ja varrelliset lämpimät talvikengät. Pakkasraja -15°C. Myöskään kaatosateella emme ratsasta.

LA 3.9. KELLO 17-20 PERINTEISET LATOTANSSIT Seura järjestää mahtavat latotanssit jälleen Navalan Puistoladolla. Tule paikalle kokemaan mahtava tunnelma. Dj, puffetti, grillimakkaraa, tuolileikki... Sisäänpääsy 5 €.

KOULUJEN SYYSLOMA VK42 TUNNIT NORMAALISTI
Varattavissa lisäksi eritasoisia ratsastustunteja kentällä, tai maastossa myös syysloma viikon arkipäivinä klo 10–16, myös perheenjäsenille.

PE 21.10. SYYSLOMA SEIKKAILU Unohtumaton elämys. On jälleen aika koota joukot ja olemme liikekannalla klo 12–16. Mukaan värvätään reippaita seikkailijoita. Luvassa hurjia ja hauskoja juonenkäänteitä! Lopuksi hernekeittoa teltassa ja komeat lopputulet.

LA–TO 29.10.–3.11. VIIKKO 44 HURJA HALLOWEEN RATSASTUSTUNNILLASI
TEEMANA. Voit halutessasi ottaa kaameat kamppeet kotoa mukaan.. Ratsastustunneilla vaihtelevia kummitusteemoja..

LA 5.11. HUBERTUS RATSASTUS kello14. Perinteinen Ketunmetsästys ratsastetaan Eerikinkartanon pelloilla ja metsissä.. Paikalle odotetaan n. kolmeakymmentä ratsukkoa. Parhaiten pukeutunut ratsukko palkitaan illanvietossa. Kettuina nähdään isossa jahdissa vanha viekas naaras Emma, ja pikkuhäntä kainalossa viilettää karkuun Villiina. EI TUNTEJA TÄNÄÄN.
 
LA-SU 12.-13.11.SPECIAL OLYMPICS MESTARUUSKILPAILUT Kouluratsastuksen ja
Working trailin SO-mestaruudet ratsastetaan Harjun Oppimiskeskuksessa Ravijoella. Järjestäjänä Kartanon Ratsastajat. Mukaan lähtee taas iso porukka puolustamaan tallin mainetta. VIIKONLOPUN TUNNIT PERUTTU.

30.11. KARTANON RATSASTAJIEN SEINÄKALENTERIA VUODELLE 2023 VOI TILATA, hinta 25 €.

TI 13.12. Lucia kulkue. Kello 18. Mukaan lähdössä kaikki hevoset. Tunnelmallinen (käyntivauhtinen) kulkue taluttajineen, mukana joululaulut ja kynttilät. Hevosvaraukset 1.12. alkaen. Mukaan saa tulla mielellään paljon jalkamiehiäkin laulamaan, pipareita ja glögiä tarjolla. Tarvitaan paljon avustajia.

PE 16.12. TALLIN JOULUJUHLA kello16 Tervetuloa juhlistamaan joulua kanssamme ja toivottamaan lempihevoselle hyvää joulua. Voit myös tuoda jouluisen kortin suosikki hevosellesi oveen. Paikalla joulukuusi, puuroa, pipareita ja tietysti joulupukki (Pukinkonttiin voi ottaa mukaan pienen paketin max 5 €). Vuoden 2022 joulunäytelmänä nähdään veikeä Saapasjalkakissa.

LA 17.12. HEVOSTEN JOULULOMA ALKAA VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT LA 7.1.2022.

ERILAISET TILAISUUDET: VALOKUVAUKSET, TALLISYNTTÄRIT, TALUTUSRATSASTUKSET, POLTTARIT, LUOKKARETKET, REKI- JA JUHLA-AJELUTUKSET, KUUTAMO- JA HIIHTORATSASTUKSET JNE. TIEDUSTELUT EMMALTA.

ILOISTA JA REIPASTA SYKSYÄ TOIVOTTAA TALLIN VÄKI!