Kartanon Ratsastajien kevätkausi 2024

Hei kaikille ja hyvää alkanutta vuotta. Mahtava kevätkausi on taas käsillä, tervetuloa harrastamaan hevosurheilua uskollisten kauraturpien kanssa! Tammikuussa pohjoinen pallonpuolisko näyttää voimiaan, mutta pian toukokuun ensimmäiset ruohotupsut vetävät ponien nenät mennessään. Nyt, siis kun talvi on näyttänyt jo koviakin pakkaslukuja, muistakaa pukeutua lämpimästi ratsastustunnille, toppahousut, paksut hanskat ja talvikengät, esim. kuomat sopivat hyvin.

Pakkasraja ratsastuksessa on -15°C tai voi olla myös alempi, jos käy kova tuuli. Jos ratsastus peruuntuu, saat viestin tallilta. Muista myös itse perua ratsastus ajoissa, jos et ole tulossa tallille, mieluummin jo edellisenä päivänä, paitsi äkillisissä sairaustapauksissa ja peru myös taksi molempiin suuntiin.

Ratsastustunnin hinta on 37€

Ratsastajilla on oltava tapaturmavakuutus. Jos ei ole vakuutusta, sen voi saada liittymällä Kartanon Ratsastajat seuran jäseneksi. Seuran jäsenet saavat Pohjolan urheiluvakuutuksen ja Suomen ratsastajainliiton julkaiseman Hippos-lehden vuosikerran. Seuran jäsenyys juniorijäseneltä 0-18v. maksaa 59€/vuosi ja seniorijäseneltä 66€/vuosi, saman perheenjäsenen maksu on 38,50€.
Lisätietoja seuran jäsenyydestä voi kysyä Maritalta.

8.1.MA RATSASTUSTUNNIT jatkuvat normaalisti.

11.2.SU LASKIAISRIEHA KLO 13–15 Vauhdikas koko perheen tapahtuma, jossa ohjelma määrittyy lumitilanteen mukaan, sään salliessa rekiajelua, esityksiä, ponipulkat ja talutusratsastusta, makkaranpaistoa ja laskiaispullia. EI RATSASTUSTUNTEJA TÄNÄÄN.

14.2.KE YSTÄVÄNPÄIVÄ Tuo ystävänpäiväkortti lempieläimellesi, Ystävänpäivän arvonnassa nostetaan kaksi korttia, jotka voittavat poniajelun.

VK 8 HIIHTOLOMA, ratsastustunnit normaalisti, mahdollisesti yhdistellään tunteja

19.2.-21.2 HIIHTOLOMALEIRI KLO 10–15 Talvinen tehopaketti ulkoilua ja karvaisia kavereita, ohjelma muotoutuu säätilanteen mukaan, omat eväät ja lämpimät vaatteet mukaan. Hinta 180€.

3.3.SU HIIHTORATSASTUSKILPAILUT KLO 13.00 Vauhdikas hurjapäiden mittelö, avoin tallin omille ratsukoille. Tule kannustamaan ja hurraamaan hauskan radan varrelle. Paras kaatuminen palkitaan. EI RATSASTUSTUNTEJA

29.3-1.4. PE-SU PÄÄSIÄINEN EI RATSASTUSTUNTEJA

20.4.LA TALKOOT Koko päivän ajan iloista yhdessä tekemistä, pihan siivousta, varusteiden huoltoa, eläinten hoitoa, kaikille löytyy taatusti tekemistä, keritse lammas, maalaa seinä tai rakenna este. Mehua ja makkaraa löytyy. Voit ottaa mukaan omia ideoita ja työkaluja, esim. pumppumeisselin tai laastivispilän tai eiffeltornin piirrustukset… Ratsastustunnit normaalisti.

1.5.VAPPU KOULURATSASTUSKILPAILUT KLO 12.00 Aloitamme laukkaluokilla. Osallistumismaksu 10€. Muista ilmoittautua etukäteen. Paikalle tarvitaan paljon avustajia. Puffetti. EI RATSASTUSTUNTEJA

9.5.HELATORSTAI KLO 12.00 alkaen Working Trail tehtäväratakilpailut. Osallistumismaksu 10€. Muista ilmoittautua. Avustajia tarvitaan. EI RATSASTUSTUNTEJA

18.5.LA LATOTANSSIT KLO 17–20 Kevään avaus, tanssikengät jalkaan ja tansseihin Navalan Puistoladolle, ota myös kaverit mukaan. Mahtavaa tunnelmaa, DJ,, bändi ja ihana puffetti, grillimakkaraa. Sisäänpääsy 5 €, tansseissa käytämme käteistä rahaa.

19.5.SU ESTERATSASTUSKISAT KLO 12.00 Osallistumismaksu 10 €. Muista ilmoittautua. EI RATSASTUSTUNTEJA

20-24.5. KLO 18-20 VAUHTIA JA VAARALLISIA TILANTEITA KURSSI, Oppilaiden vanhemmille ja tukijoukoille suunnattu ratsastuspaketti, jossa niin sanottuja tilanteita riittää. Hinta 200€. Voit osallistua yhteen tai useampaan iltaan, mielellään koko viikkoon. EI RATSASTUSTUNTEJA KURSSIN AIKANA.

31.5.PE RATSASTUSTUNNIT PÄÄTTYVÄT, SYYSKAUSI ALKAA VK 34. KARTANON RATSASTAJIEN LEGENDAARISET KESÄLEIRIT Leirit ovat
päiväleirejä ma-pe 10-16, omilla eväillä. Leiri ohjelma muotoutuu sään, porukan ja toiveiden mukaan. Leiriläisellä on oltava oma tapaturmavakuutus tai ratsastusseuran jäsenen vakuutus. Leirin hinta 290€

LEIRI 1 VK 23 YLEISLEIRI

LEIRI 2 VK 24 YLEISLEIRI

LEIRI 3 VK 30 TEHOLEIRI

LEIRI 4 VK 31 YLEISLEIRI

KESÄLLÄ ON MAHDOLLISTA VARATA RATSASTUSTUNTEJA LEIRIVIIKKOJEN ILLOILLE

TIEDUSTELUT TUNNEISTA, TAPAHTUMISTA JA LEIREISTÄ MARITALTA 0400444164