Kartanon Ratsastajien kevätkausi 2023

Lumikinoksillaan yllättänyt syyskausi on takanapäin ja on aika kääntää katseet jo kevääseen. Paljon kiitoksia kaikille tapahtumatalkoolaisille ja avustajille, niin isoille kuin pienille, ilman teitä tämä kaikki ei olisi mahdollista! Loppusyksystä talliin muuttivat vuohet Vappu ja Sima sekä valloittavat kalkkunaneidot Kirsi ja Tiina, uusitussa kanalassa voi käydä ihastelemassa munakoneiden mahtavaa määrää. Lammaskatraassa myös uudet suomenlammastytöt Pampula ja Susanna.

Nyt kun talvi on näyttänyt jo koviakin pakkaslukemia, muistakaa pukeutua lämpimästi ratsastustunnille. Talvella varrelliset lämpimät talvikengät, ei ratsastussaappaita, myös talvihaalari on parempi kuin ratsastushousut.
Pakkasraja on -15°C, saat viestin tallilta, jos ratsastus peruuntuu. Jos joudut perumaan ratsastuksen sairauden tai muun syyn vuoksi, tee se ajoissa, mielellään jo edellisenä päivänä. Muista perua myös taksit molempiin suuntiin, jos et ole tulossa talliin.

Kohonneiden rehu-, sähkö- ja vuokrakulujen vuoksi ratsastustunnin hinta nousee 37 €.

Jokaisella ratsastajalla on oltava tapaturmavakuutus. Jos sitä ei vielä ole, liittymällä ratsastusseuran jäseneksi, saa Pohjolan urheiluvakuutuksen.

7.1. LA Ratsastustunnit alkavat

14.2 YSTÄVÄNPÄIVÄ Tuo ystävänpäiväkortti lempieläimellesi, ystävänpäiväarvonnassa nostetaan kaksi korttia, jotka voittavat poniajelun

19.2 SU LASKIAISRIEHA klo 13-15 Vauhdikas koko perheen tapahtuma, jossa ohjelma määrittyy lumitilanteen mukaan . Sään salliessa rekiajelua, esityksiä, ponipulkat ja talutusratsastusta. Makkaranpaistoa ja laskiaispullia. EI RATSASTUSTUNTEJA TÄNÄÄN.

VK8 HIIHTOLOMA, ratsastustunnit normaalisti.

20-22.2. HIIHTOLOMALEIRI Klo 10-16 talvinen tehopaketti ulkoilua ja karvaisia kavereita. Ohjelma määrittyy säätilanteen mukaan, omat eväät ja lämpimät vaatteet mukaan. Hinta 180 €.

5.3. SU HIIHTORATSASTUSKILPAILUT klo 13 vauhdikas hurjapäiden mittelö, avoin tallin omille ratsukoille. Tule kannustamaan ja hurraamaan hauskan radan varrelle. Paras kaatuminen palkitaan.
EI RATSASTUSTUNTEJA TÄNÄÄN
 
PE 7.4–MA 10.4. PÄÄSIÄINEN, TALLI KIINNI.

16.4. SU TALKOOT Koko päivän ajan iloista yhdessä tekemistä, pihan siivousta, varustehuoltoa, eläinten hoitoa, kaikille löytyy taatusti tekemistä. Keritse lammas, maalaa seinä tai rakenna este. Mehua ja makkaraa tarjolla. Voit ottaa mukaan omia työkaluja ja ideoita (esim. kurottajanosturi tai tunnelmaa nostava vetopasuuna:) Ratsastustunnit normaalisti.

1.5. VAPPU KOULURATSASTUSKILPAILUT Klo 12 alkaen laukkaluokilla. Muista ilmoittautua etukäteen. Paikalle tarvitaan runsaasti avustajia. Puffetti

18.5. TO ESTERATSASTUSKILPAILUT klo 12 alkaen

22-26.5. MA-PE VAUHTIA JA VAARATILANTEITAKURSSI klo 18-20
Oppilaiden vanhemmille ja tukijoukoille suunnattu ratsastuspaketti, jossa tilanteita riittää. Hinta 225 €. EI RATSASTUSTUNTEJA KURSSIN AIKANA.

27.5. LA PERINTEISET LATOTANSSIT klo 17–20 Navalan ladossa, bändi, DJ:t, hyvää musaa, mahtava puffetti ja maistuvat grillimakkarat. Täällä tapaat paljon ystäviä! Sisäänpääsy 5 €. Tervetuloa!

28.5. SU WORKING TRAIL -KILPAILUT, paikalle voi tulla koska tahansa klo 11–14.

1.6. TO KEVÄTKAUDEN viimeiset ratsastustunnit, kausi päättyy. SYYSKAUSI alkaa vk 33

KARTANON RATSASTAJIEN PERINTEISET KESÄLEIRIT

Leiriohjelma määräytyy sään, porukan, toiveiden ja henkilökunnan mukaan. Leirit ovat päiväleirejä 10-16, joille otetaan omat eväät. Leiriläisillä on on oltava tapaturmavakuutus, joko ratsastusseuran kautta tai oma.
Leirin hinta 280 €

  • LEIRI 1 VK 23 MA-PE
  • LEIRI 2 VK 24 MA-PE
  • LEIRI 3 VK 30 MA-PE TEHOLEIRI
  • LEIRI 4 VK 31 MA-PE

Special Olympics Maailmankisat

Kesäkuussa Berliinissä järjestetään Special Olympics Maailmankisat. Sinne lähtee myös kaksi meidän seuran ratsastajaa Nippe Lahtinen ja Klaus Müller. Muistetaan pitää heille peukkuja 18-25.6.

MUKAVIA RATSASTUSHETKIÄ KAIKILLE, TOIVOO TALLIN VÄKI