Kartanon Ratsastajien syyskausi 2023

Tervetuloa Kartanon Ratsastajien vauhdikkaalle syyskaudelle! Pitkä kuiva kesä alkaa olla ohitse ja on aika suunnata takaisin tallille. Vielä kiitoksia kaikille, jotka olitte tekemässä leirikesää ja tietysti heinä- ja aitatalkoolaisille. Tallin omat pojat Klaus ja Nippe olivat kilpailemassa Berliinissä Special Olympics Maailmankisoissa, tuomisinaan yksi hopea ja monta muuta sijoitusta, Suomen joukkueen valmentajana siellä pyöri myös muuan Maritta. Mutta siis, ohessa ohjelmaa syksylle ja merkitse kalenteriin myös, jos tunnit on peruttu jonkun tapahtuman vuoksi.

Ratsastajilla on oltava tapaturmavakuutus; mikäli vakuutusta ei ole, sen saa liittymällä ratsastusseuran jäseneksi, lisäatietoja voi kysyä Maritalta.

Seuran collegetakkeja on varastossa, musta, selässä painatus Kartanon Ratsastajat ja rinnassa logo, hinta 50€.

MA 14.8. VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT, tuntihinta 37€. Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä, poislukien äkilliset sairaustapaukset. Muistathan perua myös taksin ajoissa! Pukeudu sään mukaan, tarvittaessa toppahousut, heijastin, rukkaset ja varrelliset, lämpimät talvikengät (esim.kuomat). Pakkasraja on -15, emme ratsasta myöskään kaatosateessa. Mikäli ratsastus peruuntuu sään vuoksi, saat siitä viestin tallilta ajoissa.

LA 2.9.PERINTEISET LATOTANSSIT KLO 17–20 Seura järjestää mahtavat Latotanssit jälleen Navalan Ladolla. Tule paikalle kokemaan mahtava tunnelma. Elävää musiikkia, Dj, puffetti, grillimakkaraa, tuolileikki……Sisäänpääsy 5€    TERVETULOA MUKAAN!

LA-SU 30.9-1.10.
SPECIAL OLYMPICS MESTARUUDET HARJUSSA, EI RATSASTUSTUNTEJA LA-SU.
Kartanon Ratsastajat järjestää mestaruuskilpailut Harjun Oppimiskeskuksessa Ravijoella. Mukaan lähtee iso porukka tallin ratsastajia ja talkoolaisia

KOULUJEN SYYSLOMA VK 42 TUNNIT NORMAALISTI

PE 20.10. SUURI SEIKKAILURATSASTUS Unohtumaton elämys. On jälleen aika koota joukot, olemme liikekannalla klo 12-16. Mukaan värvätään reippaita taistelijoita jahtaamaan rosvoja pitkin metsiä. Luvassa hurjia ja hauskoja juonenkäänteitä. Lopuksi hernekeittoa ja pannukakkua. Seikkailun hinta 70€.

LA-TO 28.10-2.11. HURJA HALLOWEEN RATSASTUSTUNNILLASI TEEMANA Voit
halutessasi ottaa kaameat kamppeetkotoa mukaan… ratsastustunneilla vaihtelevia kummitusteemoja…

LA 4.11. HUBERTUSRATSASTUS klo 14.00 Perinteinen ketunmetsästys ratsastetaan Eerikinkartanon pelloilla ja metsissä, paikalle odotetaan n. kolmeakymmentä ratsukkoa.Tyylikkäin ratsukko palkitaan. Kettuna vipeltää karkuun viekas Halla ja pikkukettuna ponijahdissa kipittää Sofia. EI TUNTEJA TÄNÄÄN

30.11. KARTANON RATSASTAJAT SEINÄKALENTERI 2024 TILATTAVISSA 25€
 
KE 13.12. LUCIA KULKUE Klo 18 Mukaan lähdössä kaikki hevoset. Tunnelmallinen (käyntivauhtinen) kulkue taluttajineen, mukana joululaulut ja kynttilät. Mukaan saa tulla paljon jalkamiehiäkin laulamaan,pipareita ja glögiä on tarjolla. Tarvitaan paljon avustajia.

PE 15.12. TALLIN JOULUJUHLA 18-20 Tervetuloa juhlistamaan joulua kanssamme ja toivottamaan lempihevoselle hyvää joulua. Voit myös tuoda jouluisen kortin suosikkihevosellesi. Paikalla mahtava tunnelma, joulukuusi, puuroa, pipareita ja titysti joulupukki ( tuo pukinkonttiin pieni paketti max.5€) Vuoden 2023 joulunäytelmänä nähdään sankaritarina Robin Hood.

LA 15.12. HEVOSTEN JOULULOMA ALKAA, VAKITUISET RATSASTUSTUNNIT JATKUVAT MA 8.1.2024

ERILAISET TILAISUUDET: TALLISYNTTÄRIT, TALUTUSRATSASTUKSET, POLTTARIT, LUOKKARETKET, REKI- JA JUHLA-AJELUTUKSET, KUUTAMO-
JA HIIHTORATSASTUKSET JNE. TIEDUSTELUT EMMALTA ILOISTA JA REIPASTA SYKSYÄ TOIVOTTAA TALLIN VÄKI